PLES NA SVILI
delavnice za odrasle

  • Facebook
  • Instagram

Daj si priložnost za 

nov po-dvig telesa,

suvereno plezanje, 

premišljeno zapletanje, 

sproščeno padanje in 

presenečanje samega sebe. 

Pre-zračimo se!

KJE:

Waldorfska šola Ljubljana,

Streliška 12, Ljubljana

velika telovadnica

 

KDAJ:

Od OKTOBRA 2022 do MAJA 2023

torek:   17:30 -19:00 - mešana odrasli/srednješolci

četrtek: 16:30-17:30- mešana otroci/odrasli

 

Predstavitvena vadba bo 27.9.2022 

ZAČNEMO 4.10.2022

KJE:

Partizan Medvode, 

Cesta ob Sori 15, 

Medvode

 

KDAJ:

Od OKTOBRA 2022 do JUNIJA 2023

petek: 16:15 - 17:15 - mešana otroci/odrasli

 

predstavitvena vadba: 28.9.2022 ob 16:15

ZAČNEMO 5.10.2022

CENA: 

CENA—

13€/obisk

1x na teden: 45€/mesec; 120€/3 mesece; 320€/celo š.leto

2x na teden: 70€/mesec; 190€/3 mesece; 520€/celo š.leto

Plačila so na začetku vadbenega obdobja. 

Manjkajoče vadbe med prazniki in počitnicami nadomestimo ob možnih terminih. 

 

INFO in PRIJAVE: 

INFO in PRIJAVE: 

aerial.silk7@gmail.com

041370739 - Urša

FB: Aerial SILK - Dilight

www.dilight.si

Urša:

S plesom na svili sem se srečala leta nazaj (2003) ko je bila prav prva delavnica v Ljubljani. Takrat sem se navdušila, saj je ta cirkuška veščina združevala takrat moji najljubši življenski dejavnosti, ples in prosto plezanje. Nismo oklevali in smo takoj ustanovili skupino Trupa Aduta in ustvarili prvo predstavo Krila krila (2003), ki je bila v celoti izvedena v zraku Zvezda parka v Ljubljani. Tako smo poleg nekaterih uličnih predstav izvedli mnogo nastopov in delavnic na festivalih, prireditvah in praznovanjih. Med drugim V Jordaniji, na Laponskem, Zagrebu.. Redne delavnice izvajamo sedej že šesto leto. Zadnjih pet let skupaj s hčero Ronjo.
Ples na svili je čudovit preplet različnih veščin. Pomembno se mi zdi da se vsakdo lahko preizkusi v tem zahtevnem plesu. Rada vzpodbujam, učim in opogumljam vsakogar. Ker imam mnogo gibalnih izkušenj, rada delim tudi te in pomagam razvijati gibalne veščine telesa na splošno…saj v zraku potrebuješ prav vse: moč, vztrajnost, pogum, prožnost, lahkotnost. Več o mojih kreativnih, plesnih in ostalih programih si preberi tukaj.
Vsako leto redne delavnice končamo na Dišečih zračnih počitnicah (za otroke) in na Dišečem zračnem oddihu (za odrasle), kjer poleg plesa na svili ustvarjamo, delamo naravno kozmetiko in uživamo v prelepi kraški naravi. Več tukaj. 

urša1_copy.jpeg

Ronja:

Dijakinja umetniške šole, smer gledališče in film.

Od nekdaj se rada zviram po svili. Redno učim pa že pet let. 

Nastopala sem na večih dogodkih kot so srednjeveški dnevi, oddaja Slovenija ima talent (2018), na festivalu uličnega gledališča Ana Desetnica (2020-22) kot del projekta Reka sedmerih imen, na obletnici Thermana Laško. Delavnice za otroke sem vodila na večih festivalih in prireditvah. Trenutno sodelujem s Cirko Balkanom in bom v Beogradu kot del izmenjave za malde izvedla svojo prvo samostojno predstavo ‘Kaj se je zgodilo z Urško?’

Zelo rada drsam, od nekdaj rada rišem, slikam in ustvarjam. Obožujem vse živali. Maja 2021 sem imela prvo slikarsko razstavo “V živo”. Napisala sem svojo pesniško zbirko kot zaključni projekt Waldorfske šole. Obožujem ples in glasbo, potovanje in druženje, prav tako igram klavir in kitaro, uživam pa tudi v igranju drugih inštrumentov.

Nastopanje na prireditvah kot plesalka, performerka in glasbenica je že nekaj let moja življenska želja.

ronja v soncu.jpeg