ZRAČNA SVILA
delavnice za odrasle

  • Facebook
  • Instagram

URNIK:

TOREK: 17:30-19:00

Waldorfska šola Ljubljana

Predstavitev 19.10. ob 17:30

Začnemo 2.11.2021

CENA: 

13€/obisk

1x na teden: 48€/mesec; 130€/3 mesece; 330/celo š.leto / (300€)

2x na teden: 75€/mesec; 190€/3 mesece; 440/celo š.leto /(410€)

Plačila so na začetku vadbenega obdobja. 

Cena v oklepaju je za celoletno vadbo na Waldorfski šoli, ki jo bomo začeli novembra.

 

INFO in PRIJAVE: 

aerial.silk7@gmail.com

FB: Aerial SILK-dilight

Pridobi si prvine, ki ti pomagajo ne samo v plezanju,

plesu, temveč v življenju nasploh.

-odkriješ SPROŠČENOST, saj se srečaš z napetostjo.

-uloviš RAVNOTEŽJE, saj zgubiš stik s tlemi.

-krepiš ZAUPANJE, saj se srečaš s strahom.

-pridobiš MOČ, saj te sooča z lastno nemočjo.

Vadba skozi prepletanje plesno gibalnih tehnik, sodobnega plesa, joge, kontakt improvizacije, spontanega plesa, ponuja stik s telesom na svojstven način. Pomembna je splošna gibalna intelegenca, ki jo osvajamo tako da združujemo vaje za moč, koordinacijo, razteznost, postavitev telesa, spontanim gibanjem. Želimo da se naše telo počuti sproščeno, močno, prožno in vztrajno. Pelje v polnost občutenja telesa in gibanja skozi gibalno ogrevanje in učenja likov na svili. Venomer in vsakič znova, v iskanju ravnotežja med pogumom in previdnostjo.  

Urša:

S plesom na svili sem se srečala leta nazaj ko je bila prav prva delavnica v Ljubljani. Takrat sem se navdušila, saj je ta cirkuška veščina združevala takrat moji najljubši življenski dejavnosti, ples in prosto plezanje. Nismo oklevali in smo ustanovili skupino Trupa Aduta in ustvarili prvo predstavo Krila krila (2003), ki je bila v celoti izvedena v zraku Zvezda parka v Ljubljani. Tako smo poleg nekaterih uličnih predstav izvedli mnogo nastopov in delavnic na festivalih, prireditvah in praznovanjih. Med drugim V Jordaniji, na Laponskem, Zagrebu.. Redne delavnice izvajamo sedej že peto leto. Zadnje štiri leta skupaj s hčero Ronjo. Ples na svili je čudovit preplet različnih veščin. Pomembno se mi zdi da se vsakdo lahko preizkusi v tem zahtevnem plesu. Rada vzpodbujam, učim in opogumljam vsakogar. Ker imam mnogo gibalnih izkušenj, rada delim tudi te in pomagam razvijati gibalne veščine in sposobnosti telesa. Saj v zraku potrebuješ prav vse, moč, vztrajnost, pogum, raztegljivost, prožnost, lahkotnost. Več o mojih kreativnih, plesnih in ostalih programih si preberi tukaj.

urša1_copy.jpeg

Ronja:

9 r. Waldorfske šole Ljubljana

Štiri leta že pomagam Urši pri učenju plesa na svili, drugače pa sem se s tem srečala odkar sem shodila. Intenzivno trenirat pa sem začela pred petimi leti. Nastopala sem na več dogodkih kot so Srednjeveški dnevi, oddaja Slovenija ima talent (2018), na festivalu uličnega gledališča Ana Desetnica (2020-21) kot del projekta Reka sedmerih imen. Zelo rada drsam, od nekdaj rada rišem, slikam in ustvarjam. Obožujem vse živali. Maja 2021 sem imela skupaj z Uršo prvo slikarsko razstavo “V živo”. Napisala sem svojo pesniško zbirko kot končni projekt zaključka Waldorfske šole. Kmalu jo bom izdala kot Slane solze sreče.

ronja v soncu.jpeg