top of page

DOBRODOŠLI

Moje ime je Urša in več o meni si lahko prebereš tukaj. 

urša23-2.jpg

KREATIVNOST

Naša življenja so neskončen proces po-ustvarjanja, nenehno potovanje skozi biti in ne-biti, skozi življenje in smrt, skozi vzpon in padec. In vsak po svoje je UNIKATEN v svoji kreativnosti. Smo mavričen neskončno potujoči URUBORUS, ki samega sebe re-kreira, medtem ko se požira. To je kontradikcija samega življenja. In ta kreativna sila smo mi sami. Živi in neujemljivi.

 

PROGRAMI

Ponujam vam programe, oddihe in delavnice, kjer se lahko dotaknete svoje prvinske kreativnosti, ki jo v sebi nosite. Tam je jedro vašega bitja in VIR življenja. Da pa bi lahko razumeli svoje lastne kontradikcije, si jih moramo dopustiti čutiti. Na odDIHu Okus po DIVJEM se srečamo z divjino znotraj in divjino zunaj sebe. Gibanje in uporaba glasu kot čutilo, zgodba kot zdravilo in intuitivno refleksoterapijo kot vstop v zdravljenje. Če želiš potovati v SKRIVNOST svojega telesa in najti moč samozdravljenja v sebi, pridi na sklop srečanj Pris(O)tno TELO. Stik s sabo pa lahko obogatiš s stikom z drugim skozi igrivo PRVINSKO Kontakt Improvizacijo v stilu play-fight. Odseva dinamiko spreminjajočega večplastnega bivanja lastnega živega bitja. Pridi v STIK.

Vodim redne delavnice plesa na svili s svojo hči Ronjo. Če želiš kombinacijo ZRAČNE svile, aromaterapije ter bivanja v naravi, organiziram mednarodne pomladanske in jesenske Dišeče Zračne odDIHe za odrasle in poletne DIŠEČE Zračne počitnice za otroke. 

 

RE-DESIGN

Kot trajnostna oblikovalka ti ponujam predelavo starega oblačila v NOVO, ti ustvarim popolnoma unikatno krilo, zastor ali sliko, pregrinjalo, tekstilijo, vizualno poezijo. Obleci se vase, opremi svoj dom po svoje. Naj te obdaja LEPO.

 

SODELOVANJE

Rada premikam meje, združujem področja in ustvarjam nove stvari NA ROBU sveta. Če imaš idejo za sodelovanje, me kontaktiraj. 

  • Facebook
  • Instagram

R

CONTACT US
bottom of page