ZRAČNA SVILA
delavnice za otroke

jona1.jpg

Vadba skozi prepletanje plesno gibalnih tehnik, sodobnega plesa, joge, kontakt improvizacije, spontanega plesa, ponuja stik s telesom na svojstven način. Pomembna je splošna gibalna intelegenca, ki jo osvajamo tako da združujemo vaje za moč, koordinacijo, razteznost, postavitev telesa, spontanim gibanjem. Želimo da se naše telo počuti sproščeno, močno, prožno in vztrajno. Pelje v polnost občutenja telesa in gibanja skozi gibalno ogrevanje in učenja likov na svili. Venomer in vsakič znova, v iskanju ravnotežja med pogumom in previdnostjo.  

  • Facebook
  • Instagram

URNIK

Waldorfska šola Ljubljana,

Streliška 12, Ljubljana

velika telovadnica

Od NOVEMBRA 2021 do MAJA 2022

torek:   15:30 -16:30 - nadaljevalna otroci (Urša&Ronja)

              16:30 -17:30 - začetna otroci (Urša&Ronja)

              17:30 -19:00 - odrasla mešana (Urša&Ronja)

četrtek: 15:30 -16:30 - mešana otroci (Urša&Ronja)

Predstavitvene vadbe bodo 19.10. po urniku.

Začnemo 2.11.

 

CENA—1 ura 

12€/obisk

1x na teden: 40€/mesec; 110€/3 mesece; 270/celo š.leto /(240€)

2x na teden: 60€/mesec; 170€/3 mesece; 360/celo š.leto/ (330€)

Popust na dva otroka iz iste družine velja za celoletno plačilo.

Plačila so na začetku vadbenega obdobja. 

Partizan Medvode, 

Cesta ob Sori 15, Medvode

Od OKTOBRA 2021 do MAJA 2022

sreda:             15:15 - 16:15 -otroci (Urša)

                        16:15 - 17:15 -otroci (Urša)

petek:             15:15 - 16:15 -otroci (Jona)

              

predstavitvena vadba: 22.9.21 po urniku

prijave na: aerial.silk7@gmail.com

CENA:

12€/obisk

1x na teden: 40€/mesec; 110€/3 mesece; 270/celo š.leto

2x na teden: 60€/mesec; 170€/3 mesece; 360/celo š.leto

 

Popust na dva otroka velja za celoletno plačilo.

Plačilo se izvede na začetku vadbenega obdobja.

jona baletka.jpg
trio čb.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Vodijo: Urša, Ronja, Jona

Urša:

S plesom na svili sem se srečala leta nazaj ko je bila prav prva delavnica v Ljubljani. Takrat sem se navdušila, saj je ta cirkuška veščina združevala takrat moji najljubši življenski dejavnosti, ples in prosto plezanje. Nismo oklevali in smo ustanovili skupino Trupa Aduta in ustvarili prvo predstavo Krila krila (2003), ki je bila v celoti izvedena v zraku Zvezda parka v Ljubljani. Tako smo poleg nekaterih uličnih predstav izvedli mnogo nastopov in delavnic na festivalih, prireditvah in praznovanjih. Med drugim V Jordaniji, na Laponskem, Zagrebu.. Redne delavnice izvajamo sedej že peto leto. Zadnje štiri leta skupaj s hčero Ronjo. Ples na svili je čudovit preplet različnih veščin. Pomembno se mi zdi da se vsakdo lahko preizkusi v tem zahtevnem plesu. Rada vzpodbujam, učim in opogumljam vsakogar. Ker imam mnogo gibalnih izkušenj, rada delim tudi te in pomagam razvijati gibalne veščine in sposobnosti telesa. Saj v zraku potrebuješ prav vse, moč, vztrajnost, pogum, raztegljivost, prožnost, lahkotnost. Več o mojih kreativnih, plesnih in ostalih programih si preberi tukaj.

Ronja:

9 r. Waldorfske šole Ljubljana

Štiri leta že pomagam Urši pri učenju plesa na svili, drugače pa sem se s tem srečala odkar sem shodila. Intenzivno trenirat pa sem začela pred petimi leti. Nastopala sem na več dogodkih kot so Srednjeveški dnevi, oddaja Slovenija ima talent (2018), na festivalu uličnega gledališča Ana Desetnica (2020-21) kot del projekta Reka sedmerih imen. Zelo rada drsam, od nekdaj rada rišem, slikam in ustvarjam. Obožujem vse živali. Maja 2021 sem imela skupaj z Uršo prvo slikarsko razstavo “V živo”. Napisala sem svojo pesniško zbirko kot končni projekt zaključka Waldorfske šole. Kmalu jo bom izdala kot Slane solze sreče.

Jona:

Študentka Fakultete za socialno delo v Ljubljani. Sem aktivnega duha in tako sem se znašla v akrobacijah na svili. Prav tako sem navdušena nad športnim plezanjem in gorništvom. Svoja znanja rada delim, saj se tudi sama ob tem vedno kaj novega naučim. Verjamem, da s sodelovanjem vedno dosežemo največ. Ravno zato se poučevanja svile zelo veselim, saj sem prepričana, da bomo v dobri družbi in prijetnem ambientu spoznavali trike in premikali meje svojih zmožnosti. Želim si da bi lahko vsakomur pomagala najti njegov lasten unikaten način da se nauči novih trikov in najde suverenost v zračnem gibanju.

urša1_copy.jpeg
ronja v soncu.jpeg
jona.jpg