PLES NA SVILI

odrasle delavnice

  • Facebook
  • Instagram

URNIK:

TOREK: 17:30-19:00

Waldorfska šola Ljubljana

predstavitvena vadba bo:

29.9.20 ob 17: 30

INFO in PRIJAVE: 

aerial.silk7@gmail.com

Pridobi si prvine, ki ti pomagajo ne samo v plezanju,

plesu, temveč v življenju nasploh.

-odkriješ SPROŠČENOST, saj se srečaš z napetostjo.

-uloviš RAVNOTEŽJE, saj zgubiš stik s tlemi.

-krepiš ZAUPANJE, saj se srečaš s strahom.

-pridobiš MOČ, saj te sooča z lastno nemočjo.

Vadba skozi prepletanje plesno gibalnih tehnik, od plezanja, sodobnega plesa, joge, kontakt improvizacije, spontanega plesa, ponuja stik s telesom na svojstven način. Pomembno je da se telo počuti sproščeno, močno, prožno in vztrajno. Pelje v celostnost gibanja skozi občutenje telesnih razpoloženj ter v iskanje ravnotežja med pogumom in previdnostjo.  

Urša- polurno ogrevanje

Ravnotežje! To je ključna beseda. 

V celostnost skozi občutenje telesnih razpoloženj ter v iskanje Ravnotežja med pogumom in previdnostjo. 

Pomembna je splošna gibalna intelegenca, ki jo osvajamo tako da združujemo vaje za moč, koordinacijo, razteznost, postavitev telesa, spontano gibanje.

urša1_copy.jpeg

Jona - ples na svili

Študentka Fakultete za socialno delo v Ljubljani. Sem aktivnega duha in tako sem se znašla v akrobacijah na svili. Prav tako sem navdušena nad športnim plezanjem in gorništvom. Svoja znanja rada delim, saj se tudi sama ob tem vedno kaj novega naučim. Verjamem, da s sodelovanjem vedno dosežemo največ. Ravno zato se poučevanja svile zelo veselim, saj sem prepričana, da bomo v dobri družbi in prijetnem ambientu spoznavali trike in premikali meje svojih zmožnosti. Želim si da bi lahko vsakomur pomagala najti njegov lasten unikaten način da se nauči novih trikov in najde suverenost v zračnem gibanju.

jona.jpg