• Facebook
  • Instagram

urša štrukelj

RE-kreativka, filozofinja, plesalka

Ustvarjalnost je zame nikoli končan proces, ki spreminja svoje umetniške oblike in izraze. Potuje skozi fizične in duhovne svetove, nas ustvarja, razdre in ponovno ustvari. Nas poustvari in spreminja. Tako je tudi moja oblikovalska znamka DILIGHT več kot 20-letno potovanje skozi različne umetniške forme oblikovanja notranje opreme, trajnostne mode in projektov ekološkega osveščanja. Trenutno je na samem robu inovativnega-trajnostnega pre-oblikovanja. 

Moja plesna podlaga so 20-letne izkušnje v sodobnem plesu, kontakt improvizaciji, 16-letne izkušnje v plesu na svili, 12 let plesanje tanga, 6 let raziskovanje conTanga.

Delo s telesom, gibom in glasom ima velik potencial samoosveščanja in poglabljanja vase in iskanja stika s sabo kot celostnega bitja. Oblikujem programe, kjer svoje ustvarjalne potenciale združujem v enoten sklop potovanje skozi fizično, čutveno, mentalno in duhovno telo. Poimenovala sem jih Pris(O)tno TELO. 

Zanima me človekov potencial v vsej svoji polnosti, v vsej svoji unikatnosti, avtentičnosti in realizaciji le tega. 

Organiziram večdnevne odDIHe (za odrasle in otroke), kjer imamo možnost da se poglobimo vase in poslušamo telo, smo v stiku z naravo, z divjim v nas, zbudimo notranje bitje, poslušamo intimne zgodbe, se izrazimo skozi ples, pisanje, ustvarjanje z naravo.  Na ta način poustvarjamo svoje življenje, rekreiramo svojo živost in se znova in znova rojevamo na novo. 

BIO

urša1_copy.jpeg

P

R

Y

STOPI V STIK

NASLOV

1000 Ljubljana

EMAIL

dilightning@gmail.com

aerial.silk7@gmail.com

TEL

+386 41 370739

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

dobrodošli