PLES NA SVILI
delavnice za odrasle

  • Facebook
  • Instagram

URNIK:

TOREK: 17:30-19:00

Waldorfska šola Ljubljana

Predstavitev 19.10. ob 17:30

Začnemo 2.11.2021

PETEK: 15:30-17:00

Partizan Medvode,

Ob Sori 15, Medvode

začetek 8.10.2021

CENA: 

13€/obisk

1x na teden: 48€/mesec; 130€/3 mesece; 330/celo š.leto / (300€)

2x na teden: 75€/mesec; 190€/3 mesece; 440/celo š.leto /(410€)

Plačila so na začetku vadbenega obdobja. 

Cena v oklepaju je za celoletno vadbo na Waldorfski šoli, ki jo bomo začeli novembra.

 

INFO in PRIJAVE: 

aerial.silk7@gmail.com

FB: Aerial SILK-dilight

Pridobi si prvine, ki ti pomagajo ne samo v plezanju,

plesu, temveč v življenju nasploh.

-odkriješ SPROŠČENOST, saj se srečaš z napetostjo.

-uloviš RAVNOTEŽJE, saj zgubiš stik s tlemi.

-krepiš ZAUPANJE, saj se srečaš s strahom.

-pridobiš MOČ, saj te sooča z lastno nemočjo.

Urša:

Obožujem divjino, ples, svoja dva otroka, kreativnost in potovanja. Diplomirala sem iz filozofije in socilogije kulture in delujem kot umetnica. Moja oblikovalska znamka DILIGHT je več kot 20-letno potovanje skozi različne umetniške forme oblikovanja notranje opreme, trajnostne mode in projektov ekološkega osveščanja. Trenutno je na samem robu inovativnega-trajnostnega pre-oblikovanja. Moje plesno ozadje je sodobni ples, ples na svili, kontakt improvizacija, tango, con-tango in mnogo meditativnih gibalnih praks.Delo s telesom, gibom in glasom ima namreč velik potencial samoosveščanja in poglabljanja vase in iskanja stika s sabo kot celostnega bitja. Zanima me človekov potencial v vsej svoji celostnosti unikatnosti, avtentičnosti in realizaciji le tega. Rada oblikujem programe, ki jih izvajamo v naravi in v čimbližjem stiku z vsem divjim kar nam narava ponuja. Letos smo že drugo leto zapored izvedli Dišeče Zračne počitnice za otroke. Ples na svili sem začela izvajati 18 let nazaj. Poleg nekaterih uličnih predstav, smo izvedli mnogo nastopov in delavnic na festivalih, prireditvah in praznovanjih. Redne delavnice izvajam sedej že peto leto. Zadnji dve skupaj s hčero Ronjo, ki je prevzela vodenje učenja likov na svili.

Jona:

Študentka Fakultete za socialno delo v Ljubljani. Sem aktivnega duha in tako sem se znašla v akrobacijah na svili. Prav tako sem navdušena nad športnim plezanjem in gorništvom. Svoja znanja rada delim, saj se tudi sama ob tem vedno kaj novega naučim. Verjamem, da s sodelovanjem vedno dosežemo največ. Ravno zato se poučevanja svile zelo veselim, saj sem prepričana, da bomo v dobri družbi in prijetnem ambientu spoznavali trike in premikali meje svojih zmožnosti. Želim si da bi lahko vsakomur pomagala najti njegov lasten unikaten način da se nauči novih trikov in najde suverenost v zračnem gibanju.

Vadba skozi prepletanje plesno gibalnih tehnik, sodobnega plesa, joge, kontakt improvizacije, spontanega plesa, ponuja stik s telesom na svojstven način. Pomembna je splošna gibalna intelegenca, ki jo osvajamo tako da združujemo vaje za moč, koordinacijo, razteznost, postavitev telesa, spontanim gibanjem. Želimo da se naše telo počuti sproščeno, močno, prožno in vztrajno. Pelje v polnost občutenja telesa in gibanja skozi gibalno ogrevanje in učenja likov na svili. Venomer in vsakič znova, v iskanju ravnotežja med pogumom in previdnostjo.  

urša1_copy.jpeg
jona.jpg